#AchterDeSchutting: de tuin van Truus in de zomer

Het mooie van een tuin is, dat hij altijd weer anders is. Dankzij de seizoenen, de weersomstandigheden en je eigen inbreng is het ieder seizoen weer een verrassing wat de tuin nu weer voor moois brengt. Eerlijk is eerlijk, soms vallen de verwachtingen tegen. Maar de meeste tuiniers zullen beamen dat het verrassingselement vaak het leukste is van tuinieren.

Soms kun je ook gewoon ongelooflijk trots zijn op je eigen tuin. Pakt alles net op het juiste moment goed uit. Zo kreeg ik van buurvrouw Truus spontaan twee mooie foto’s en een filmpje opgestuurd van haar geweldige zomertuin in bloei. Gewoon even delen hoe mooi hij nu is. Eerder maakte ik al een tuinportret van haar heerlijke tuin, maar dat was in de verwachtingsvolle periode dat alle kleurenpracht nog verstopt zat in de knop. Daarom wil ik jullie deze mooie beelden van Truus haar zomertuin niet onthouden!